Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1979 και συνδυάζει ποιότητα και μεράκι.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και ανιχνεύουμε μαζί τις ανάγκες σας. Σχεδιάζουμε, προτείνουμε και εκτελούμε με συνέπεια την παραγγελία σας.

Η εμπειρία, η δημιουργική διάθεση και η διαρκής ενημέρωση πάνω στις τάσεις της παγκόσμιας μόδας, αποτυπώνονται στις κατασκευές μας, για αυτό και κοσμούν εδώ και δεκαετίες κατοικίες που ξεχωρίζουν. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, μοντέρνα ή κλασικά, με διαχρονική αξία, καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή που μπορεί να προσαρμοστεί στον χώρο σας.

Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε μας κατέστησε ικανούς να πραγματοποιήσουμε με ακρίβεια κατασκευές εξοπλισμών αλυσίδων καταστημάτων, φαρμακείων, γραφείων και ξενοδοχειακών μονάδων που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να διακριθούν.

Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1.500τ.μ., σε οικόπεδο 11.000τ.μ. στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, οι οποίες επιτρέπουν τη διαχείριση μεγάλων παραγγελιών χωρίς καθυστερήσεις.

Από το 2015, επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας και στο εξωτερικό όπου διαβλέπουμε σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης. Σήμερα, οι εξαγωγές ανέρχονται σε ποσοστό 15% των πωλήσεών μας.

Για να πειστείτε για την εμπειρία και το μεράκι μας περιηγηθείτε στην photo gallery μας και δείτε από πρώτο χέρι την κατασκευή ενός σκάφους στις εγκαταστάσεις μας, το οποίο κατασκευάστηκε από την αρχή, ακολουθώντας τα σχέδια ναυπηγού. Πρόκειται για σκάφος εξολοκλήρου ξύλινο, που όμοιο του δεν υπάρχει στον κόσμο, το οποίο αποπερατώθηκε το 2017 και όπου έπλευσε κέρδισε τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα θαυμασμού.